Real-X moet blijven!

Club is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 3.500 (6%)

Stichting Real-X verkeerd in financieel zwaar weer maar wil haar sportieve en creatieve activiteiten voor en met jongeren graag blijven volhouden. Daar heeft Real-X jouw hulp voor nodig!

Bekijk alle
02-02-2019 | 17:48
31-01-2019 | 12:46 Real-X heeft als skatepark en ontmoetingsplaats een belangrijke rol gespeeld in mijn jeugd en daarom geef ik graag wat terug!
30-01-2019 | 18:07 Real-X is een van de belangrijkste voorzieningen voor de jeugd in Apeldoorn. Het is niet alleen Skatehal, maar er wordt ook muziek gemaakt (individueel, jammen en bands), gedanst, diverse spellen gespeeld (bv. Pokemon) en verschillende creatieve activiteiten (b.v. schilderen) ontplooid. Het is ook een stagewerkplek voor jongeren die elders moeilijk aan de bak komen. Omdat de Gemeenteraad van Apeldoorn ervoor heeft gekozen om niet te investeren in de jeugd van de stad, is de begroting van de Real-X op kritieke wijze onder druk komen te staan. Deze crowd funding is een initiatief om het gat in de begroting te dichten. Inmiddels wordt er hard gewerkt om een structurele oplossing voor een sluitende begroting te vinden. Steun de jeugd in Apeldoorn en doneer aan de Real-X. Dank!
30-01-2019 | 17:58 Real-X is een hele belangrijke, sportieve, creatieve, veilige en gezellige plek voor jeugd en jongeren in Apeldoorn, dat moet gewoon blijven!